sâmbătă, 6 august 2011

Én :)

Suiogan Aliz-Katalin vagyok, 27 éves, Romániában élek, Margittán (Bihar megye). 4 éve vagyok Robi felesége és 2 éve Vilike anyukája, együtt élünk 3-ban albérletben, szóval elég sok kis feladatom van nap mint nap, még ha itthol ülős anya is vagyok.
Miért "Lady Rule"? Először is mert megértem a hölgy nevezésre, meg azért mert FlyLady csoport tagjaként megváltozott az életem minden szempontból, más szabályok szerint élek, más szokásokat követek, egy bizonyos előírást, meg persze megpróbálok uralkodni :)
Elég személyesnek próbálom majd tenni a kis lapomat beleértsd a hölgyek kötelességeit is: háztartás, család, viselkedés, hobby és nem csak ötletek, hanem nekem bevált dolgok leginkább, na meg a felháborodásaim, mert hát véleményem lehet... Nem?
Aki még nem ismer attól szeretnék előre is elnézést kérni a helyesírási hibákért, sose tanultam magyarul írni vagy olvasni, hallás szerint próbálom eltalálni a megfelelő betűket. Köszönöm a megértést!
Mi a Flylady? Egy 30 napos program ami megkönnyitette az életemet. Itt megtalálod a teljes leírást. Próbáld ki nekem tényleg bevált (ez nem reklám), majd képekkel bizonyítok.
Köszönöm kedves barátnőmnek, Viá-nak és az összes többi facebook-os csajnak, akik segítettek rendet tenni az életembe, lakásomba, házasságomba, még ha az érdem az enyém is mert én dolgoztam és én tartottam be a szabályokat, de ők adták a tanácsokat és ötleteket.

4 comentarii: